Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  Dolfijnen boot tochten & boot cruises op gran canaria
  Zie dolfijnen zwemmend en springend!

  Als je aan het denken bent waar op vakantie te gaan of als je al op Gran Canaria bent wat hier te doen, laat ons je helpen je besluit te nemen: een dolfijnen cruise op Gran Canaria kan het hoogtepunt zijn van je vakantie of verblijving.

  Wij bieden een boottocht aan waar je kunt genieten van een dag aan boord van een boot, dolfijnen te bekijken in de Atlantische Oceaan.

  De meeste mensen houden van dieren en zeker dus dolfijnen, omdat ze zo lief en mooi zijn. Wij varen uit waar de scholen zijn en deze vriendelijke dieren normaal zijn, ze zullen rond onze boot zwemmen en ons begroeten.

  Dolfijnen zijn slim, lief en heel vriendelijk. Verras je partner, kinderen of vrienden met deze onvergetelijke boottocht – dolfijnen van dichtbij zien is een magische ervaring dat je niet mag missen en niet snel zult vergeten.

  Wij hebben veel ervaring in het zoeken van dolfijnen op onze tochten en tours en vinden ze maar liefst 80% van alle keren .

  Je kan ook walvissen zien, vliegende vissen en schildpadden - mis de kans niet om ze te zien.

  Reserveer en wij doen de rest: we halen je op van je hotel rond 10 a.m. en brengen je naar de haven in Puerto Rico om de boottocht langs de kusten van Gran Canaria te beginnen.

  De kapitein verwelkomt je aan boord en zal wat informatie met je delen over het zeeleven dat je zal zien, volgende :: Ze zullen je drankjes en snacks aanbieden,eenmaal de dieren gezien laten we de anker zakken in de baai van Perchel.

  Daar kun je snorkelen, of op de bananen boot, en als je je cool voelt, probeer te jet skien of parasailing voor een klein extra bedrag. Voor alleen 25e, twee personen kunnen op de jet-ski. Als watersport niet je ding is, een alternatief is dan om te parasailen of te relaxen en zonnen.

  Eenmaal hongerig van alle activiteiten kun je van een lunch genieten voordat we terug naar Puerto Rico gaan!  Boek deze tocht nu!  Lees meer over deze boottocht

  Misschien geinteresseerd in andere boot tochten...

  Met al deze boten te huur, kan het overweldigend zijn om de juiste boot voor u en uw groep te vinden en te huren.
  Bij Gran Canaria Boat Trips,
  willen we u helpen bij het maken van de juiste beslissing en het vinden van de beste boot binnen je budget en topservice en met het vertrouwen dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
  Daarom hebben we deze handige gids gemaakt om u te helpen Het huren van een privéboot op Gran Canaria!

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Dolfijnen boot tochten & boot cruises op Gran Canaria

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons