Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  montar en banana en gran canaria
  Daag jezelf uit op onze banane boot

  Een van de leukste activiteiten op onze boottocht is the banaan. Zelfs als je van plan bent te komen in de winter, boek je tocht met Gran Canaria boat trips en geniet de kans om een lekker klimaat het hele jaar door te hebben.

  Het zuiden van Gran Canaria heeft meer als 300 zonnige dagen per jaar en de temperatuur van het water is 18ºC in de winter en 22ºC het rest van het jaar.Door de blauwe zee en wind condities krijg je zin om van de zee en water sport activiteiten te doen heel het jaar door!.

  Daarom bieden wij deze catamaran boottochten aan en geven jullie zo de kans om op onze vermakende banaan te rijden en zo het marine leven van het eiland te voelen. Het is inbegrepen bij de prijs, dus je kan het niet missen!

  ¿Weet je wat een banane boot is?  Een banaan is een recreatie boot dat achter een jet ski of speedboatje aangeknoopt wordt.Op de banaan kunnen meerdere personen op , dit is voor jongeren ook geschikt , van jong naar oud! Dus vermaak je op de banaan.

  De banaan rijden is heel leuk op het water en als je een manier zoekt om af te koelen op een hete zonnige dag , met de wind in je haar op de Atlantische Oceaan dan is het de banaane boot wel.

  Getrokken van onze jetskis, zal je met snelheid over de oceaan rijden.Neem je famile en of vrienden mee en je zal er geen spijt van hebben!

  De banane boot is een van de beste water activiteiten om in groep te doen tijdens onze catamaraan boottochten en is helemaal gratis met het ticket.

  Wat moet je aan voor de veiligheid?  Rijders moeten altijd reddingsvesten aantrekken gedurende de activiteit, de bestuurder zal bochten nemen (scherpe ) om te proberen je van de banaan te krijgen,en zo een bad te nemen.Onze bemanning zal jullie die vesten geven , dus je hoeft je alleen maar zorgen te maken om jezelf te vermaken!

  Probeer op de banaan te blijven terwijl de bestuurder je er probeert vanaf te gooien en je nat te maken.Het is een soort van wedstrijdje om te zien wie er overeind blijft!

  Kan jij erop blijven?

  Boek deze tocht nu!  Lees meer over deze boottocht

  Misschien geinteresseerd in andere boot tochten...

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Gran Canaria rijden op de banaan ,de banane boot in gran canaria

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons